2005-10-11

Slöa dagar

Dagarna går och tiden är abstrakt. Samtidigt som "inget" händer så händer allt känns det som. Tintin är ny och ändå har hon funnits här jämt. Inget händer och ändå så gör Tintin nya framsteg varje dag om jag tänker efter.
Tintin pratar mer och mer och håller man upp saker framför henne så försöker hon greppa dem och föra dem mot munnen. Tygdjurs öron är mycket smaskiga att suga på :-)
Hon har börjat skratta högt och ljudligt också. Inte alltid, men då och då! Hon blir alltid glad om man håller på med hennes fötter - killar, biter, nafsar, gnuggar osv. (det du Humlan...). Sen kör jag en variant på "spring efter vatten" och den gillar hon också och skrattar och ler så gott.

De senaste dagarna har Tintin varit trist att ha att göra med. Hon vaknar 2-3 gånger per natt i stället för 1-2 gånger och på dagarna ska man underhålla henne hela tiden eller ha henne i famnen annars börjar hon gnälla ganska så snart. Trist helt enkelt. Men bara att gilla läget... hon lär ju inte hålla på så där när hon börjar skolan får jag hoppas :-)

Helgen var lugn. Fredrik tog Tintin på en långpromenad i söndags och det var skönt att vara själv hemma. Läsa bok, vila, slösurfa och bara vara.

1 kommentar:

Anonym sa...

Blogging Hepatitis C
Nice story over at the BBC on a chap who's blogging about living with Hepatitis C, demonstrating how blogs can be used for a greater good.
Enjoyed my visit to your blog; I'll come again next week.

Spent ages getting this web hosting site/blog. Everyone needs web hosting at a fair price.
Worth a few minutes of your time.