2005-09-05

Och så var helgen över

Fort har det gått! Tidiga mornar, förstås, fast jag fick somna om i går då Fredrik gick upp med Tintin efter första morgonmålet! Förvisso "bara" en timmes "sovmorgon", men ack så skönt att få ligga kvar!
Långpromenad i lördags ihop med Ingrid (svärmor) och Örjan. Vi tog en promenad och var på en husvisning! Väldigt fint hus med "potential" med kakelugnar, gammal stil, trägolv osv. Men då ingick även ett till boningshus, två sommarstugor, en lada (inredd på övervåningen och med en hyresgäst boendes där), diverse uthus, en åkersnutt och 15000 kvadrat gräsmatta att klippa! Nog för att det säkert skulle vara kul för Tintin att ha ytor att röra sig på, men någon måtta får det vara på det hela. Kul att titta på som sagt var, men det var för mycket man fick på köpet för att vara något av intresse.

Tintin har sovit dåligt på eftermiddagarna i helgen. Tack och lov sover hon som hon ska på nätterna och har inga problem att somna när kvällen kommer, men innan. Att barn inte kan uppskatta nyttan av att sova?

Nu ligger Tintin på golvet och boxar sig själv i ansiktet (hur kul det nu kan vara?! :-) ) och smakar på händerna. Favoriten är hela tiden vänster hand och ofta vänster tumme... (pappa är vänsterhänt och var tumsugare). Nu börjar dottern "hoa" efter sällskap!
Ha en bra dag, det ska vi försöka ha!

Inga kommentarer: