2005-09-13

Kan du vissla Johanna, ja visst kan jag det :-)

I går upptäckte Fredrik att Tintin tycker om när han visslar för henne! Så fort han sätter igång så börjar hon le och prata och vifta med både armar och ben :-)
Han provade det i dag när han kom hem och det fungerade även då, så det är kanske dags att införskaffa en skiva med Jan Lindblad där han visslar, till Tintin :-)

Just nu är det en övertrött dam på nedervåningen. Vi har varit in till Stockholm i dag och hon har inte sovit så speciellt länge eller mycket (som vanligt) så nu är hon övertrött. Så blir det när man är två månader, social och nyfiken. Då har man inte tid eller ro i kroppen att sova.
Hon är nybytt, matad och nu överlämnad i pappans vård då jag själv är (över)trött och i behov av 15 minuter "barnfritt" :-)

På bussen hem från Södertälje i dag var det redan en kvinna där med en barnvagn, och vi upptäckte att vi inte fick plats med två vagnar i bredd! Jag vet inte om vi hade ovanligt breda vagnar eller vad det var, men det slutade med att vi fick ha vagnen i mittgången! Så alla som gick på efter oss fick sitta framtill i bussen. :-)

Dreggla har Tintin börjat med också sedan ungefär en vecka tillbaka. Det lär ju inte vara tänder på gång än utan snarare att hon är lik sina storasyskon som också var dregglare :-)

Inga kommentarer: