2005-09-21

Dagarna går i rasande fart!

Efter vi var borta förra veckan hos syrran har Tintin genomgått en "förvandling". Fredrik sa det också när vi kom hem att det var en ny bebis jag hade med mig :-)
Hon pratar och skrattar mycket mer. Är mer social och med helt enkelt.

I måndags var vi på öppna förskolan och Tintin satt och tittade och tittade och tittade. Stora ögon hade hon och tittade sig omkring mycket och länge. Sångstunden var speciellt fascinerande verkar det som.

Tintin har ju blivit två månader. Det är otroligt vad fort tiden går. Hon gillar att ligga och titta sig omkring, men roligast är när någon står och pratar, visslar och skrattar till henne. Då blir hon så glad. Hon har de senaste dagarna börjat vända sig på sida när hon ligger i babygymet och så ligger hon där på sida och "fipplar" med händerna. Hon suger för övrigt väldigt mycket på sina händer och dreglar som attan. Tintin gillar när man visslar för henne också!
Hon vill gärna vara med i händelsernas centrum och sitter i babysittern när vi äter.
Bastat har hon också provat på. Eller rättare sagt, hon låg i sin badbalja längst ner där det är svalt i bastun. Hon gillade det skarpt, eller så var det att hon fick bada för det gillar hon verkligen.

Inga kommentarer: