2005-09-08

Besök!

I dagarna två har vi haft besök här, Eva kom i går och var kvar till idag och på kvällen i dag kom Isabell förbi för lite mat och umgänge.
Tintin har charmat dem båda! "Pratat", hoat, skrattat och rört hela kroppen när hon pratat! Undrar vad hon säger egentligen. Det syns verkligen att hon pratar med både röst och kropp. Händerna har hon verkligen hittat och snuttar och suger på händerna mest hela tiden.
I dag låg hon även och tittade länge, länge på handen som hon höll upp framför sig. Som att hon funderade på vad det är för konstigt som kommer farande framför ögonen på henne lite då och då :-)

Var på läkarbesök i tisdags och nu väger Tintin 6400g och är 62 cm lång (ja, mamma bildbevis ska komma, men jag har inte hunnit i dag). Allt var helt ok och hon ligger på den allra översta linjen på både vikt och längd. Hon har börjat öppna händerna (läkaren frågade om det, vet inte varför, men det är väl en del i utvecklingen), kan hålla upp huvudet när hon ligger på mage och skrattar/ler tillbaka när man ler till henne. En helt normal tvåmånadersbebis med andra ord. Fast ändå inte normal... hon är ju världens största underverk ju :-)

Inga kommentarer: