2005-08-18

Långpromenad

Natten som var gick över förväntan!
Tintin sov över första målet som brukar vara vid 01.30-02.00 och vaknade första gången 02.30 i stället. De första 20 minutrarna slumrade hon och pep till ibland och jag vagnade vid varje lilla pip :-)
Sedan gnällde hon lite mer, men inte mycket, men hade svårt att somna ordentligt trots vagnandet. Det var tillfällen jag trodde hon skulle somna ordentligt, men tji fick jag. När klockan var 03.30 och hon fortfarande inte somnat men heller inte var arg utan mest lite gnällig i perioder så "gav jag upp" och tog upp henne när hon var lugn. Hon åt, men inte med samma glupande aptit som i går, och somnade sedan om vid ca. 04.00.
Och nästa gång hon vaknade var klockan 08! Tjohoo vad bra att hon sov så länge, men ack vad stressigt det blev då vi skulle med en buss till Södertälje som går vid 09...
Tintin hade dock vaknat på sitt allra soligaste humör så jag hann både duscha och äta frukost innan det var frukostdags för henne!
Sen åkte vi buss till Södertälje och pendeltåg därifrån till Ylva i Ulriksdal! En lång promenad blev det då vi promenerade därifrån och in till stan! 1 timme och 45 minuter blidde det allt som allt. Skönt var det och Tintin sov hela promenaden. Tintin kändes jättestor bredvid Ylvas Hedvig även om Hedvig är 8 månader. Men hon är en liten bebis och väger 7.2 kilo. Att jämföra med Tintins ungefärliga 5,2 kilo... Så för ovanlighetens skull kändes Tintin stor jämfört med ett äldre barn!
Hon sov mest hela dagen faktiskt så jag fick ta upp henne och väcka henne för att hon skulle få lite mat i sig! Vid 16 var det hemfärd igen. Tintin sov igenom även den resan.
Väl hemma började Tintin vakna och skrek till precis utanför ytterdörren - snacka om timing!
Sedan när vi kom in blev hon jätteglad att se Fredrik! Det märktes verkligen att hon kände igen både honom och hemmet!
Låg och skrattade och var jätteglad! Kul att märka att hon börjar bli mer och mer medveten.


Här ligger Tintin på sängen 050813.
Tröjan är en present som Tintin fick från moster när de hälsade på uppe på BB.

1 kommentar:

Anonym sa...

Computer security blogs
On the subject of the latest Windows-related worm , I've added a computer security category to my blogroll at right, reflecting some of the weblogs and other sites I try to check on a regular basis.
My Acne Treatment site, covers Acne Treatment related stuff.