2005-08-26

Lite bilder

Det blir en snabbuppdatering för tillfället. Tintin ska sova förmiddag i 2-2,5 timme säger jag. 10 minuter åt gången säger hon... Vilket medför att jag ilar emellan och vaggar och buffar för att det ska bli i alla fall 2 timmar. Små barn behöver sömn, även om inte Tintin förstått det.
Hon har dessutom bivit sämre på att sova på nätterna och jag tror att det blir jobbigt även för henne att inte sova flera timmar i ett sträck för de gånger hon sovit 4-5 timmar har hon varit gladare på morgonen! Så... nu är det hårda bud. I natt är det 5-6 timmar som gäller och ett strikt vaken-äta-sova schema under dagen så att hon inte blir övertrött. För då sover hon ännu sämre hur konstigt det än är. Man borde ju sova bättre och längre om man är tröttare... Nåja. Här kommer några bilder i alla fall!

Så här glad var Tintin i onsdags (050824) när vi var vid badstranden på kvällen. Sista doppet för resten av familjen för den här säsongen skulle jag tro.

Vi var ju tvungna att testa och se vad Tintin tycker om vattnet i svenska insjöar... (Notera förresten att Tintin har för närvarande pappas frisyr :-) )

Och så här tyckte hon om det: INTE! Hon är lik sin mor när det gäller badande ute :-)

Inga kommentarer: