2010-12-30

dag 18

Femton gastar på högmanskvista åå en flaska med rom - det är Tintins tolkning av pippis sång om sjörövar fabbe :)

Idag har varit en bättre dag. Alla kom upp tidigt och vi åt frukost strax efter 8.
Slappande i lägenheten innan jag, Fredrik och Tintin gick till stranden. Hanna stannade kvar eftersom hon har svårt att gå efter hon drog iväg barfota igår i solgasset på asfalten... brännblåsor under fötterna blev resultatet av det. Arga katter får brända fötter ;)

Tintin badade faktiskt i havet, hon har varit rädd att få saltvatten i ögonen. Men med lite försiktighet och torkande så gick det bra.
Väldigt söta små krabbor var det på stranden. Små små hål kom de upp ur och försvann ner i oxå när vi närmade oss.

Efter lunch tog vi familjemoppen och for till ett hotell med pool. Tintin var rädd eftersom det var ny moppe och halvautomatisk. Hon hade vinglet på motorvägen i färskt minne... det gick bra och vi tog oss på kringliga vägar upp till hotellet. Sista biten gick vi eftersom det var så brant.

Bad och sol och lite synd om Hanna som går som en pigg 90-åring :)

Vi tog det lugnt i lägenheten och gick sedan ner till restaurangen för Hanna ville ha banana split. Väl där kom vi att prata om Hannas fötter - ganska naturligt med tanke på hennes långsamma tempo och konstiga gåstil - och den thailändska personalen tittade och diskuterade och det slutade med att en av dem skjutsade Hanna och Fredrik till "vårdcentralen" i närheten. Det var 2 timmar sedan och de har inte kommit tillbaka än. Men det var rejäla brännblåsor hon har under fötterna så det behövs någon behandling.
Tapper och vid gott mod är Hanna. Det gör väldigt ont, men ändå glad.

Nu är de tillbaka, blåsorna är uppskurna och hon är bandagerad. Har ont, men är glad. Jag berättar mer när jag vet mer.

Published with Blogger-droid v1.6.0

Inga kommentarer: