2006-07-19

Tintin ett år!!!!

Tänk, nu är Tintin ett år! Vad tiden går fort!!!
Vi har haft kalas i lördags och det var många som kom och fina paket fick hon och glad var hon! Hon gillar att träffa människor och hade kul hela dagen.
Kort kommer!

Tintin ett år tycker om:
att klättra upp på saker
att krypa
att klättra i trappor
att krypa iväg ute och utforska
att träffa folk
att hänga med ut på ”äventyr”
att gå och skjuta vagnen/lära-gå-vagnen framför sig
att kasta saker omkring sig
att prutta en på magen

Tintin ett år tycker inte om:
att åka bil längre sträckor
att saker går emot henne

Tintin har nog ärvt mitt dåliga tålamod. När något går henne emot, exempelvis när hon kör vagnen mot något så hon inte kan komma vidare, så skriker hon rakt ut i frustration. Hon kan även ”vifta” armarna i frustration samtidigt som hon skriker till. Hon har inte tålamod att försöka komma på någon lösning på problemen utan skriker rakt ut helt enkelt *S*. Glad är hon allt som oftast och busig börjar hon bli. Hon tittar på en, ler stort så att ögonen kisar och så kan hon göra något ”bus”. Hon kan även ”blåsa”, vilket hon sett att vi gör när maten är varm. Så nu blåser hon på maten när hon ska äta. Tintin klappar försiktigt på saker om man säger försiktigt och när hon ska lukta på blommor öppnar hon munnen och ser ut som att hon ska smaka på dem.
Hon övar verkligen på det där med försiktig av sig själv. Håller fram hela handen och rör försiktigt med handflatan mot saken.

Inga kommentarer: