2006-07-07

Sommar och sol!

Vi har varit på turné!
Jag, Tintin och Hanna for tillsammans med Anna, Alexander och Amanda upp till Humlan och Olle på en snabbvisit. Vi for upp till mamma i måndags och la barnen att sova där. Vid 01 på natten bar vi ut de små och de stora barnen fick klättra in i bilen och så for vi uppåt. 5.5 timme tog det, men ack så trötta vi var när vi kom fram vid 06.30 på morgonen. Allt gick bra men de små barnen hade svårt att sova ordentligt i bilen.
Dagarna hos Humlan och Olle har varit härliga. Lugn och ro. Inga mobiler som ringer (ingen täckning), ingen dator och inget tv-tittande! Avkopplande härligt.
Badat har vi gjort, tittat på strutsar, pratat och umgåtts. God mat och underbart batteriladdande. De små barnen har struttat omkring utomhus och även utforskat inomhus.
Tyvärr så långt mellan gångerna vi är upp och hälsar på. Det är ju inte nästgårds direkt. Men härligt avkopplande när man väl åker dit. Och inga krångligheter, bara att ta vid där man lämnade förra gången. Härligt.
På torsdagkvällen åkte vi hemåt igen. Vid 03 var vi framme hos mamma, la oss att sova direkt. Mamma tog de små barnen på morgonen, TACK för det, och sedan vaknade vi större till liv vid 10-10.30 tiden. Frukost, packa bilen och resa hemåt. Lämnade av Anna och Alexander i Västerås, Amanda stannade hos mormor för helgen. Vid 15.30 var Jag, Tintin och Hanna hemma till slut. Det har varit härliga dagar borta, men det var skönt att komma hem.
Intensivt blir det när man är borta så här och det var faktiskt skönt när Tintin somnat, Fredrik, Hanna och Simon åkt till Henrik och Fabian vid stugan.
Bara jag, tv'n och datorn. Lite vin och ensamtid!
Nog för att jag älskar mitt barn men det är skönt att få vara själv ibland efter så intensiva dagar som det ändå varit när vi varit borta nu.

Tintin började stå där uppe och nu när vi kom hem och skulle visa för pappa så stod hon länge, länge och faktiskt så tog hon två pytte pytte steg mot oss!!!! så nu är det på gång.

Inga kommentarer: