2006-07-23

Sommar, sommar och sol...

En härlig helg har vi haft uppe i Sala-Västerås! Först åkte vi till Morfar och Karin på fredagen. Stannade till hos Fredriks mormor på vägen och pratade och lunchade. Sedan framme i Sala blev det umgåsande i massor. Tintin kröp, utforskade och skrattade. Hon gillar ju att vara ute och där fanns hur mycket grus som helst att kasta och ösa så hon njöt. Plus att det finns både små och stora trappor och hur kul är inte det när man är ett år?!
På lördagkvällen åkte vi över till syrran med familj. Tintin gillar sin kusin Amanda skarpt och klappar henne (hårt ibland) och kryper efter henne. Vill gärna vara med henne där hon är. Amanda gillar Tintin också men gärna på ett litet avstånd och så vill hon inte att Tintin ska ha något av hennes saker, sina egna saker eller andras saker. Helst ska hon inte ha något alls :-)

På söndagen var vi till farfar och Siv för familjemiddag! Kul och härligt väder. Tintin kröp runt och charmade alla. Höll igång och skrattade och spexade. Hon gillar verkligen att träffa andra och utforska nya områden. Hon sov sedan hela hemresan efter lite vällingtankning hos farmor (min farmor). Vaknade till hemma och somnade om direkt vi la ner henne. Hon har haft en härlig dag helt enkelt!

Inga kommentarer: