2006-04-03

Biobesök!

I kväll har jag varit inne i stan, träffat Ylva och varit på bio! Ice Age2 blev det och den var sötrolig måste jag säga. Klart en film alla kan se! Tintin och Fredrik fick sköta sig själva vilket de gjort alldeles ypperligt förstås. Tintin hade dock varit så trött att hon fick lägga sig redan 19.30 (det är ju ny läggtid vid 20 efter sommartiden) och då hade Fredrik försökt allt för att få henne att vara vaken.
Tintin reser sig upp mot mer och mer saker nu. Hon gillar att stå, men tar man henne och lyfter upp henne för att hon ska försöka gå så drar hon upp benen under sig och vill inte sätta ner fötterna för att stå eller gå! Det ser även så sött ut när hon sitter på golvet och ska "byta håll", kanske vända sig om, då snurrar hon runt på platsen genom att flytta fötterna/benen åt sidan så hon roterar runt på platsen! Hon kan om hon vill!
Sen gillar hon att ge saker till en om man frågar. Sträcker man handen så tar hon saker i sin närhet och lägger de i handen.

I morgon är det öppna förskolan igen! Tintin gillar ju att träffa andra barn som hon klappar på huvudet och tar saker från! Det är ju alltid roligast med andras saker!

Inga kommentarer: