2005-12-01

Sitterier!

Tintin sitter nu. Inte världens längsta eller stadigaste, men hon sitter längre stunder och kan luta sig framåt och ta saker, luta sig tillbaka och även parera om hon vickar lätt åt sidorna. Så nu kan man säga att hon sitter på riktigt.
Fast hon har inte vänt sig än :-)
Lite annorlunda att sitta innan man vänder sig.

Annars är dagarna sig lika. Tintin är en otroligt glad tjej, fast hon kan bli gnällig men då räcker det att man pratar med henne och skrattar lite så skrattar hon tillbaka. Hon är med på det mesta och gillar att se och göra nya saker.
Vi var upp till Stockholm i går och hon satt och tittade sig omkring nyfiket hela tiden.

I tisdags var vi och vägde henne igen, 8840g och 69 cm. Tänk vad hon växer hela tiden, kan man stoppa tiden på något sätt?! Sköterskan höll fram en kloss för att se om Tintin skulle vara intresserad av den, och det var hon. Hon lutade sig fram och skulle ta den nästan direkt och så sa sköterskan lite till sig själv och Tintin nåt om ifall Tintin skulle byta hand (flytta klossen från ena handen till den andra) och medans vi tittade på hennes lek med klossen så bytte hon hand hon hade klossen i. Det är tydligen något de kontrollerar vid 6-månaders kontrollen. Så det har hon redan klarat av :-)
Nästa gång vi ska till BVC så ska hon få spruta... isch tycker jag, men något som måste ske.

Inga kommentarer: