2006-01-02

Nytt år!

Tänk vad fort tiden går. Jag tjatar om det, men det känns så overkligt att tiden verkligen rusar iväg. Jag försöker minnas hur det var i somras, i höstas, i början av vintern och kan inte minnas. Förstår vad de menar med att det är via sina barn man ser hur fort tiden går.

Tintin har ju varit med om sin första jul och nu även sitt första nyår. Men hon sov igenom alltihopa eftersom läggdags är vid 19.

Nu har hon börjat gå över till storlek 74. Jag tror hon är i en växtperiod för kläder hon kunde ha för en eller två veckor sedan börjar bli små nu. Och hon är ju en stor tjej, fast inte stor som i tjock utan stor som i lång och tung. Växer så det knakar, vart ska det här sluta?!
Nu mera sitter hon ju som sagt var och sträcker sig längre och längre, och kan parera mer och mer och faller praktiskt taget aldrig. Hon ser dock söt ut när hon tappar/slänger något bakom sig för då lutar hon sig framåt, sträcker armen bakåt och tittar åt det hållet. Så "tänket" finns ju att hon ska hämta något bakom sig, men i och med att hon lutar framåt för att komma åt det så gör det att det är tämligen svårt för henne att genomföra hämtandet av saken. Men sött är det.

26 januari är det sexmånaderskontroll. Ska bli intressant att höra vad de säger :-)

Inga kommentarer: