2006-01-16

Tintin 6 månader!

Jösses, sex månader är hon redan! Helt otroligt.
Tintin fortsätter att sitta och plocka med sina saker och vill alls inte ens försöka att vända sig från rygg till mage, hon försöker inte ett dugg utan vill bara uppåt och gör sina små situps. Jisses vilka magmuskler den damen kommer ha sen :-)
Hon låter allt som oftast nu och det är "dadadadada", "maamamama" och andra kombinationer av vokaler och konsonanter. Inte för att jag tror att hon ropar på mamma, men sött låter det när hon övar "mamamamama".
Hon sitter också och "hoppar" på rumpan när hon sitter. Små hopp/skutt och kan omedvetet ta sig framåt lite när hon gör så. Små sträckor blir det så jag tror inte hon förstår att hon förflyttar sig framåt. Glad är hon allt som oftas och sover dåligt på dagarna gör hon fortfarande. Tänk, hon har ända sen hon var i alla fall två månader bara sovit i trettiominuterspass.

Numera kan hon vara vaken upp till tre timmar på dagen utan större problem bara hon blir underhållen på slutet. Så hon blir större och mer vaken.
Hon äter också mer och mer annan mat på dagarna, även om hon de senaste två dagarna ratat havregrynsgröt och potatis- och morotsröra, då knep hon i hop munnen och log bara. Trodde hon var less på att äta "vanlig" mat helt enkelt eftersom hon även ratat banan. Men vi provade med katrinplommonpuré i går och blåbärspuré i dag och det gick ner! Så det vara bara att hon ville ha något annat att smaska på helt enkelt.

Ny bilbarnstol har hon också, men gillar hon att åka bil mer för det? Nope! Inte ett dugg.

Inga kommentarer: