2011-01-03

dag 22

Tintin och jag spelade kort och lite yatsy i morse. På bilden har hon byggt ett litet tärningshus till en prinsessa och prins och även rivit lite papper som täcke åt dem :)

Idag vart det en dag igen på stranden. Tintin och Hanna åt glass och sedan fick Tintin massage igen. Hon gillar det. Personalen känner igen oss när vi kommer och säger "ice cream, massage" när vi kommer.

På kvällningen tog vi moppen och köpte bandage till Hanna. Efter restaurangbesök på ett ställe som ägs av en svensk visade det sig att moppen hade punktering.
Vilket hjälpsamt folk thailändarna är. Flera personer hjälpte till för att hitta en lösning och förvånad blev jag när en kvinna pratade svenska helt plötsligt! Hon visade sig vara gift med svensken och de hade restaurangen ihop.

Hemskjutsade blev vi och senare på kvällen kom moppen överkörd till oss. Allt för 100 bath.

Tintin hade fått en hälsning till sig från "dagisamanda" på min Facebook (dagisfröken hade hjälpt). De ska gå i samma klass och Amanda saknar Tintin. Tintin blev så glad att de ska gå i samma klass. De har hängt ihop sedan de var 2. Och även om de inte leker jämt så har de alltid haft tryggheten att de alltid har varandra, som när de gick till stora avdelningen och när de "stora" försvann i höstas till skolan och de var kvar på dagis.
Hanna "skrämde" dock Tintin lite att när hon börjar sexan då kommer klassen att splittras... oro blev det. Men det är ju några år kvar :)

Nu har Tintin somnat och vi sitter på balkongen och smygsurfar :)
Published with Blogger-droid v1.6.0

Inga kommentarer: