2009-12-14

Luciafirande!

Och som vanligt har tiden rusat sedan senaste inlägget!
Tintin fortsätter att växa och pratar med ungefär samma hastighet som hon växer ;)
Humor och humör har hon och skojar, skrattar, skriker och gråter med samma frenesi.
Och så har hon en egen vilja och bra självkänsla.
Vilket i årets Luciatåg resulterade i att hon var stjärngosse :-)
En mycket fin och bedårande stjärngosse måste jag säga.

Annars är livet sig ganska likt. Tintin och jag cyklar oftast till dagis, men nu med kylan och lite snö har vi tagit bilen eftersom det varit/är så halt på vissa delar av vägen till dagis så för att inte vara med om några vurpor tar vi bilen.

Egen åsikt om klädval har Tintin också. Det är fortfarande klänning och/eller kjol som är favoriterna. Byxor har hon, men gärna då med en kjol.
I dag hade hon lila klänning, med Thailandsutstyrsel - kjol och "tröja" - och så ytterligare en blommig kjol till det och underst långkalsonger och byxor :-)
Hon får många kommentarer på dagis om att hon klär sig fint och hon njuter av det och får bränsle till nya "kreationer" :-)

Det är lätt att glömma bort att Tintin bara är 4 år eftersom hon har så utvecklat ordförråd och är så lång.

När Amanda och Tintin träffas leker de väldigt bra nu, men ibland är det som att det blir för mycket av det goda och de måste bråka lite.
Retstickan och gnällspiken häckar gärna bredvid varandra... Tintin är retstickan och Amanda är gnällspiken. Var för sig är de mycket trevliga men tillsammans är de ett elände när de sätter igång :-)

Inga kommentarer: