2006-09-04

Smygsurferi...

Sitter på jobbet och smygsurfar!
Vi sitter ju i öppna landskap så det är inte så att det bara är att surfa runt om det är lugnt.
Nåja, en liten uppdatering ska jag nog få till.

Dagarna går fort, som tidigare, och det är helt ok att vara tillbaka till jobbet. Jag hade nog varit stressad om Tintin varit på dagis men nu är hon ju hemma med pappa så hon har det så bra så.
De har hunnit med att vara i skogen, lekparken, ute, handla, cykla, öppna förskolan, fika hos annan hemmaförälder (en mamma för det är inte lika vanligt här att papporna tar föräldraledigt) mm.mm. Så de har det bara bra.

Tintin älskar att vara ute. Är hon gnällig är det bara att öppna dörren och ge sig ut på upptäcktsfärd så blir hon glad!

På babysimmet i fredags skulle barnen åka lite rutschkana ner i vattnet. Eventuellt släppte simfröken barnen lite sista biten och så tog föräldern emot barnet i vattnet. Ovanför vattenytan.
Tintin kommer, fröken släpper, Tintin glider, Fredrik tar emot... trodde han *S*. Tintin fortsätter som en inoljad säl ner i vattnet. Hel och hållen!
Frustar, pustar och klättrar upp ur bassängen, går fram till rutschkanan och med stor tydlighet visar hon att hon vill åka igen = håller sig i kanten på rutschkanan och håller upp benet för att klättra i :-)
Hon gillar vatten!

Annars är hon som en riktig duracellkanin. Hon går och går och går och går... hela dagarna!
Pratar mer och mer och har "tappat" en del ord hon använde förut. Titta var det länge sedan hon sa, men nu säger hon bvvve ofta och u u u (vovve och hur vovven låter). Hon brås på pappa, kan bara göra en sak i taget :-)
nanna säger hon också och det är Hanna, eller personer som hon "känner". Så jag heter nanna ibland och även Simon heter det ibland.

Inga kommentarer: