2006-08-20

Jobbdags!

Så är det dags att börja jobba igen efter 13 månader hemma. Dags för Fredrik att ta vid.
Tintin går för fullt hela tiden nu och går gärna och skruttar runt själv - utomhus, inomhus är det ganska tråkigt tycker hon, hon har ju sett radhuset ganska mycket nu.
I går var vi hos Ingrid och Örjan och i dag hos Mats och Ginger på middag! Tintin gick omkring och fnulade själv, plockade med grejer och skrattade mycket. En otroligt liten social och glad tjej är hon.
En favorit för närvarande är att hon gillar tuber av alla de slag. Solkrämer, tandkrämer osv. Hon tar av locket, om hon inte behöver hjälp, och så sätter hon på locket igen (om det inte är skruvkork) och så håller hon på. Och så ska hon "smörja" och vi får hjälpa henne att få ut en liten klick på benet och så klappar hon ut det.
Sin cykelkärra gillar hon skarpt och sitter och tittar sig omkring och ser ganska "samlad" och koncentrerad ut. Det är allvarliga grejer att åka cykelkärra :-)
Fast i går när vi cyklade till Ingrid och Örjan så började hon skrika när vi var nästan framme. Fredrik kollade och då hade hon tagit skötväskan och satt handtagen runt halsen (hon gillar ju att trä allt över huvudet och runt halsen! Och med en tung skötväska runt halsen kan man ju inte sitta ordentligt, titta runt eller något alls - klart man protesterar då!

Inga kommentarer: