2008-09-16

Läkarbesök

Idag var Tintin och Fredrik hos läkaren för att kolla av hennes andning. Hon blir ju så lätt rosslig när hon är förkyld.
Tyvärr, får man väl säga eftersom de var hos läkaren för att kolla upp detta, så var hon frisk samt att hon det senaste halvåret blivit mycket bättre gällande det här. Eller har hon helt enkelt varit friskare?
Hon lät bra i lungorna och allt var bra, hon var lång tyckte läkaren... och vid mätning och vägning var hon 107cm lång och 20.6 kilo tung. Så nog växer hon! Något längre än en normalstor 4-åring.

Hon hade varit så modig hos läkaren. Fredrik såg att hon inte ville detta med undersökningarna men gick med på dem ändå. Det enda hon inte gick med på var att läkaren skulle sticka ner en spatel i halsen på henne för att titta, men det kan jag förstå. Vem vill vara med om det egentligen?

Kalas har vi haft här i helgen och Tintin köpte till Hanna det finaste hon kan tänka sig till ett kalas - ballonger och förstås serpentiner! Man måste ju ha serpentiner på ett kalas i Tintins värld :-)

Inga kommentarer: